Ai, ai, ai...
Sinds een jaar staat onze industrie volledig op zijn kop. De sneltrein van AI-ontwikkelingen gaan veel veranderingen teweeg brengen. Maar die veranderingen hebben we omarmd. Sinds een jaar is AI volledig onderdeel van al onze processen. We maken er fantastische creaties mee. Die specifieke kennis gebruiken we weer voor onze masterclasses en workshop om bedrijven wegwijs te maken in deze bijzonder snel veranderende werel van AI.

Tall'Chips'

Van idee naar concept in 60 minuten. Hoe kunnen we bekendheid geven aan de tallships die tijdens Sail naar Den Helder komen? De inhaker tall'CHIPS' was geboren. Met Midjourney creeerde we binnen enkele minuten een 'chipje' in de vorm van een tallchip. Met een beetje photoshop AI zat deze pitch binnen 60 minuten in de mailbox van de marketingmanager van Lays. Een inhaker met 25.000 bereikte mensen!

/imagine een volle theaterzaal

De beelden van de campagne zijn gecreëerd met behulp van generatieve AI, waardoor de productiekosten voor zo'n shoot aanzienlijk werden verlaagd. Sander de Roos, Creative Director bij Druktemaker, deelt: "Het is fantastisch om de kracht van kunstmatige intelligentie te gebruiken om onze creatieve ideeën tot leven te brengen. Deze campagne gaat echt over de emotie van het theaterbezoek, en dankzij AI hebben we dat kunnen doen op een manier die eerder ondenkbaar was. Het is bijna onvoorstelbaar dat de hoofdpersonen op de beelden door een computer zijn gegenereerd."

Ben jij erbAI?

Maandelijks organiseren we Masterclasses en workshops. Op locatie in onze studio of bij klanten (in company). In deze sessies nemen we je mee in de wereld van AI en ga je ook direct concreet aan de slag met o.a. GPT4 en Midjourney. Je leert de kracht van slimme prompts, implementatie van AI in je dagelijkse werk en creatieve toepassing van deze tools. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een masterclass/workshop of de implementatie van AI-tools binnen jouw bedrijf? Doe onze AI-intake.