Studio 62
22/8/2023

Salesbazen en Druktemaker gaan samenwerken aan de grootste sales community van Nederland!

Tino Kerdijk: “Sinds onze kennismaking is het hele bedrijf fan van de podcast. Toen we zelf een podcast met hen hadden opgenomen wilden we meer. We begonnen een lange weg om tot een exclusieve samenwerking te komen met Josef en het Salesbazen netwerk.” Die droom is vandaag in vervulling gegaan. En wij gaan dit unieke verhaal aan Nederland vertellen. Wij doen de marketing voor Salesbazen! Of de lat hoog ligt? Jazeker. Maar over vijf jaar hebben we dit kampioenschap gewonnen. Dit wordt de meest succesvolle podcastgemeenschap van Nederland!

Josef Stevens: “We hebben lang gezocht naar een partner die onze idiote ambities waar wilde maken. In Druktemaker hebben we een partner gevonden die minimaal zo revolutionair is als wij. Ik weet nog dat ik tegen Jon zei: “Ik wil ‘cutting-edge’ campagnes, waarbij we soms volledig over de rand gaan, maar de marketing en saleswereld echt versteld doen staan met onze halsbrekende toeren.” Jon zei maar één woord: “Doen!” Daar hebben we elkaar gevonden. Echtheid, lef, volledige overgave aan het vak.

Salesbazen is op dit moment de meest invloedrijke podcast over sales in Nederland. Na het succes van de ruim 100+ podcasts met de meest invloedrijke, commerciële mensen willen we de poorten open zetten voor de volledige saleswereld. Dat betekent dat we zullen gaan uitbreiden met online trainingen, webinars en interessante debatten op Youtube, maar ook dat we events gaan organiseren. 

Onlangs werd het Salesbazen team uitgebreid met sales veteranen Hendrika Willemse-Vreugdenhil, Dharminder Biharie, Tony Reyner en Bas Resink. Daarmee gaan we meer variatie en diepgang horen in de podcast zelf. 

Creatief bureau Druktemaker uit Den Helder gaat zich de komende jaren vooral drukmaken over het activeren van de bestaande community van luisteraars en gasten van de podcast. Het team van creatieve professionals gaat het nieuwe marketing platform voor Salesbazen ontwikkelen en nog meer mediakanalen toevoegen aan de mix. Zij gaan zich richten op het uitbouwen van het creatieve concept, de technologie en de conversie van de huidige fanbase.

Als je al die mensen zo persoonlijk spreekt, komt er eigenlijk maar één ding uit dat telt in sales: persoonlijke connectie. Die boodschap willen we centraal stellen, in onze uitingen, maar vooral ook in de manier waarop we zelf marketing doen. Ik zeg altijd: mijn kanaal is Face2face. Tegenwoordig betekent dat natuurlijk ook video, Instagram en Whatsapp. Maar vooral live ontmoetingen dus. Dat is de opdracht die we samen met Druktemaker te vervullen hebben.” - Josef Stevens

Wordt Salesbazen dan ook een marketingpodcast? Nee.

Jon, Tino en de andere experts zullen regelmatig te horen zijn in onze podcast, maar daarnaast gaan we echt op zoek naar marketingtechnieken die horen bij het salesvak. Geen clickbait en e-mailcampagnes, maar personal branding en de inzet van social media. Er vindt natuurlijk wel kruisbestuiving plaats met de podcast van Druktemaker zelf: 62live. Daarin zal ook aandacht besteed worden aan sales aspecten die belangrijk zijn voor de marketingwereld. En zo is de commerciële cirkel rond. Sales en marketing gaan wat ons betreft hand in hand als twee zelfstandige disciplines met hetzelfde doel.

Luister hier de podcast met Tino terug.

De revolutie begint nu. Ben jij erbij?

upcoming events

Bekijk gehele agenda
NOV
28
Den Helder
Studio62

AI Event

Kennissessie

Meer informatie zal spoedig volgen. Voor vragen of interesse in specifieke onderwerpen kunt u contact met ons opnemen via 0223 79 50 97.