Citymarketing app

Jouw Wethouder: ‘Waar kwamen onze toeristen het afgelopen half jaar eigenlijk vandaan? En hoeveel van hen komen mogelijk volgend jaar weer terug? Wat vonden ze leuk en minder leuk onze stad of gemeente? Kan iemand hier even een rapport voor maken?’ Tsja… daar sta je dan als communicatieafdeling en citymarketeer. Weer op zoek naar een onderzoeksbureau dat binnen 6 maanden voor duizenden euro’s honderd toeristen een aantal vragen stelt? Met conclusies waar je eigenlijk net niets mee kunt?

Door middel van app

De onzichtbare toerist bereiken

Roast My Website

Blijf je concurrentie voor en haal het maximale uit je website of webshop.
Laat je website door ons roasten!

Roast my Website

Geen woorden maar Data

Je besteedt tienduizenden tot honderdduizenden euro’s per jaar aan marketing en communicatie richting toeristen in binnen- en buitenland. Je mist echter grip op deze communicatie en vooral op het effect ervan. Verschillende (ondernemers)initiatieven binnen de gemeente kiezen ook nog eens hun eigen weg en communicatiestrategie. Samenwerken is en blijft lastig. Je hebt een website, maar hoe deze exact converteert weet je eigenlijk niet. Je hebt een lijst met e-mailadressen, maar direct contact met je toeristen is niet mogelijk. 

Ook moet je via tientallen bronnen toerisme-informatie actueel zien te houden. Wat is waar te doen en wat zijn de juiste openingstijden? Door onderbezetting en gebrek aan handjes echt onbegonnen werk. Het gevolg: toeristen die verouderde informatie vinden (en voor dichte deuren staan), of erger nog; helemaal geen informatie kunnen vinden waardoor ze er mogelijk voor kiezen om dingen te doen buiten de stad of gemeentegrenzen. Dit resulteert weer in minder toeristen en daardoor minder toeristenbelasting. Terwijl investeringen juist zo nodig zijn! De steden en gemeenten om je heen die het beter voor elkaar hebben, versterken deze negatieve spiraal. Zo houd je straks geen toeristen meer over! 

Gelukkig kan het ook anders!

Met de City Marketing App & marketingservices van Druktemaker i.c.m. Hét Toerismeloket zijn al deze problemen verleden tijd. Binnen een mum van tijd draai je een volledige digitale toeristische infrastructuur in jouw stad / gemeente. Zo heb je direct inzicht in waar toeristen zich bevinden, waar ze vandaan komen en zelfs waar ze geld uitgeven. Je geeft potentiële bezoekers een actuele digitale reisgids en AI(Artificial Intelligence)-aangestuurde tourguide en laat ze met een druk op de knop weer terugkomen door slim getimede push notificaties. En dit alles al vanaf 750 euro per maand!  

De City Marketing App & Marketing Services bestaan o.a. uit: 

  • Een (zelf te beheren) CMS voor website(s) & app (iOS en Android)
  • Zelflerende AI getraind op door jouw aangeleverde actuele informatie die bezoekers en toeristen 24/7 antwoorden geeft op al hun vragen! Je eigen te personaliseren VVV tourguide / gids. De AI spreekt ook nog eens 26 talen! 
  • Loyaliteitssysteem inclusief slimme coupons
  • Interactieve kaart en slimme navigatie opties
  • Ruim 100+ interactieve widgets zoals het laatste nieuws, de weersvoorspelling, community opties, blogs, in-app aankopen, podcasts, video’s, fotocollages, en zoveel meer 
  • Interactief dashboard met statistieken en inzichten plus een verdiepende rapportage per maand 
  • Volledig in eigen huisstijl opgeleverd
  • Actieve support en doorontwikkeling van de systemen
  • Optioneel: maak gebruik van alle marketing services van ruim 40+ marketing professionals van team Druktemaker en het team van Het Toerismeloket. Van slimme marketeers, video-editors, fotografen, designers, AI-specialisten tot developers en strategen die je ondersteunen bij strategie en positionering Alles wat je nodig hebt om je stad / gemeente (weer) op de kaart te zetten.
  • Belangrijk: alles is modulair af te nemen en ook zijn integraties met bestaande software (tegen meerkosten) mogelijk. 

Ben je tot hier gekomen?

Klinkt goed, toch? Dat vinden wij ook! We zijn ontzettend enthousiast over de propositie en de eerste behaalde resultaten voor steden als Den Helder en Schagen. We rollen op dit moment in diverse steden en gebieden verder uit. Wil je onderdeel zijn van dit succesverhaal en als eerste de kansen pakken? Wacht niet langer en plan een intakesessie in met Tino Kerdijk.

Roast My Website

Blijf je concurrentie voor en haal het maximale uit je website of webshop.
Laat je website door ons roasten!

Roast my Website (kosteloos)

Review

Anita Veenendaal

Directeur/bestuurder Citymarketing Den Helder

De DitIsDenHelder app, ontwikkeld door Druktemaker, levert een zeer goede bijdrage bij het op de kaart zetten van onze prachtige stad; Den Helder. De gebruiksvriendelijke interface maakt het eenvoudig voor inwoners en bezoekers om alles wat Den Helder te bieden heeft te ontdekken. Sinds de lancering zien we een duidelijke toename in bezoekersaantallen en hun tevredenheid. De samenwerking met Druktemaker was top; hun responsieve en professionele aanpak zorgde voor een soepel proces en uitstekende resultaten. De DitIsDenHelder app helpt bij het bouwen aan het positieve imago van onze stad en we kijken uit naar toekomstige innovaties met Druktemaker.

Hoe ziet het proces er uit?

Hoe ziet een website of webshop proces eruit?

stap
·
01

Plan een intakesessie in met Tino Kerdijk.

stap
·
02

Op basis van jouw doelstellingen en wensen maken we een voorstel op maat!

stap
·
03
stap
·
04
stap
·
05
stap
·
06
stap
·
07
No items found.
Citymarketing app
·
Drukwerk & signing
·
Vacaturebank matchmotor
·
Community platform
·
AR & 3D
·
AI
·
Podcast
·
Animatie
·
Livestream
·
Fotografie
·
Copywriting
·
Maatwerksoftware
·
App-ontwikkeling
·
Websites & webshops
·
Vormgeving & DTP
·
Wervingscampagnes
·
Campagnes & creatieve concepten
·
Adverteren social media
·
Social media content
·
Film & video
·
Logo & huisstijl
·
E-mailmarketing / funneling
·
Vindbaarheid in Google (SEO & SEA)
·
Communicatie-inrichting
·
Merkidentiteit
·
Wervingscampagnes
·
Websites & webshops
·
Vormgeving & DTP
·
Vindbaarheid in Google (SEO & SEA)
·
Vacaturebank matchmotor
·
Social media content
·
Podcast
·
Merkidentiteit
·
Maatwerksoftware
·
Logo & huisstijl
·
Livestream
·
Fotografie
·
Film & video
·
E-mailmarketing / funneling
·
Drukwerk & signing
·
Copywriting
·
Community platform
·
Communicatie-inrichting
·
Citymarketing app
·
Campagnes & creatieve concepten
·
App-ontwikkeling
·
Animatie
·
Adverteren social media
·
AR & 3D
·
AI
·

WIL JIJ ONS UITDAGEN?

Bedankt! Je aanvraag is in goede orde verstuurd en wij komen zo snel mogelijk in de lucht.
Oeps! er is iets niet helemaal goed gegaan! Vul de verplichte velden hierboven volledig in.

Projecten