Roast My Website logo

LAAT JE WEBSITE ROASTEN EN CONVERTEER DIRECT MEER KLANTEN! 🔥

35+ websites & webshops
converteren nu beter!

WAT WE DOEN

Uitgebreide snelheidscheck
Conversie & design analyse
Scripts en AVG checkup
SEO analyse
(Dynamische) content en copy check

WAT je krijgt

Inzicht in alle verbeterpunten
Aansprekende voorbeelden
Meer leads en bestellingen!
Verbeterde conversie
Een roast om nooit te vergeten!

REVIEWS

Deze bedrijven durfde het al aan

“Het advies was veel uitgebreider dan ik had verwacht. We hadden een webshop maar veel te weinig bestellingen. De roast uitkomsten hebben we gedeeld met onze webbouwer. We zien na 3 maanden al een lichte verbetering in het aantal bestellingen. Bedankt dus!”
~ Lisa Ruiver - Marketeer bij Jutterclub

“Wij hebben ook onze website laten ‘roasten’ nadat we deze ongeveer 2 jaar geleden hebben laten bouwen. De inzichten waren zeer bruikbaar en hebben ons geholpen bij het redesign van de website. Ook is onze vindbaarheid door diverse tips flink beter vindbaar.”
Maarten - Initiatiefnemer 't Businesspark

“Wow dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht! Een zeer slimme analyse met duidelijke verbeterpunten die binnen enkele weken al meer resultaat opleverde! Ik raad iedereen aan deze roast uit te laten voeren”
Cor de Beemster - homemadeposter.nl

DIT IS HOE HET WERKT

1

Besluit of je het aandurft

Je hebt ongetwijfeld geinvesteerd in je website of shop. Zowel in tijd als in geld. Het kan dus 'vervelend' voelen als deze geroast gaat worden. Maar geloof ons: hier ga je geen spijt van krijgen. Alle roasts hebben als doel de conversie van je website te verbeteren. We zijn eerlijk maar geven altijd onderbouwde en creatieve invulling aan onze feedback. Concrete stappen die je morgen al verder gaan helpen. Je gaat het doen he? 

2

Koop je roast!

Ja...hallo! Moet ik nou gaan betalen om mijn eigen website/webshop of app te laten roasten? Jazeker! Roasten is namelijk topsport en daar investeren onze professionals flink wat tijd in. 'Maar er zijn online vele gratis opties die mijn website kunnen scannen en automatisch analyseren?' Klopt! We weten dat ze er zijn, maar ze zijn stuk voor stuk inhoudelijk erg ondermaats. Probeer ze maar eens, dan zien we je waarschijnlijk snel weer terug.

3

We gaan roasten!

Jij deelt met ons de link naar je website / webshop of app en eventuele toegang tot Analytics. Dit kan uiteraard ook een test-omgeving zijn waar je aan het bouwen bent aan een nieuwe website of shop. Onze professionele roasters zijn ervaren webdesigners, marketeers en conversiespecialisten. Alle inzichten die we verzamelen schrijven we in begrijpelijke taal op. We gebruiken screenshots en video's om onze bevindingen met je te delen.

4

Jij ontvangt je roast

Die roast kan even hard aankomen, maar is altijd opbouwend. Je zal zien hoeveel kansen je hebt om je website / webshop te verbeteren. Je gaat ons echt dankbaar zijn dat je dit nu weet. Vanaf hier kun je verder.

5

Conversie 🚀

Met de resultaten uit je roast kun je direct aan de slag. Informeer je webbouwer/marketingbureau of voer direct zelf al aanpassingen door. Onze ervaren roaster staat uiteraard altijd klaar om je daarbij te helpen.

OK ik ben om.
We gaan het doen!

Gratis?
€0
per Roast
Dit houdt onze BBQ niet rokend...
Niet klikken
FEATURES
Voor niks gaat de zon op....
 • Geen aanmaakblokjes
 • Vlees van de Lidl
 • Geen brandblusser
 • Sorry dit gaan we niet doen
Family BBQ🔥🔥
€199,-
per Roast
Well done!
Roast my site!
FEATURES
Onze meest uitgebreide roast. Fantastisch voor webshops of uitgebreide websites.
 • Ervaren webdesigners, marketeers en conversiespecialisten roasten je site / shop. Uitgebreide rapportage.
 • Inclusief videoroast (opname van je website)
 • Extra: onderbouwing via Google Analytics / Shopify Analytics / Woocommerce Analytics
 • Binnen 5 werkdagen in je mailbox!
Basic roast🔥
€89,-
per Roast
Medium rare. Maar wel lekker!
Roast my site
FEATURES
Ideaal voor landingspagina's of kleinere websites.
 • Ervaren webdesigners roasten je website. Je ontvangt onze belangrijkste conclusies samengevat in een bondige rapportage.
 • Roastdocument inclusief screenshots
 • Binnen 5 werkdagen in je mailbox!

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom zou ik mijn website laten roasten?

Het feit dat je hier al bent is een deel van het antwoord:) Je hebt het gevoel dat er meer in je website / webshop zit dan er wellicht nu uitkomt qua leads / aantal bestellingen / aantal ingevulde contactformulieren etc. Of zit je wellicht in een traject van het ontwikkelen van een nieuwe website of shop? Ook dan is een roast een fantastisch idee. Het zal de kwaliteit van je website / shop sowieso verbeteren en helpt je aan een vliegende start. Wij zouden het wel weten, maar goed wij zijn ook wel een beetje bevooroordeeld.

Hoe lang gaat dit duren?

Over het algemeen kunnen we binnen 5 werkdagen na het inplannen van de roast opleveren. We nemen graag de tijd voor een goede en uitgebreide roast. Kwaliteit boven kwantiteit dus. Mochten we denken dat we meer tijd nodig hebben dan laten we je dat altijd vooraf weten. We doen meerdere aanvragen per week dus soms is er een wachtrij.

Wat kost een roast?

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Het 'Family BBQ' pakket kost €199 en is hun meest uitgebreide roast, ideaal voor webshops of websites. Het beitgebreide rapportage, een videoroast, analytics onderbouwing en krijgt ultaten binnen 5 werkdagen​. Het 'Basic roast' pakket kost €89 en is ideaal voor landingspagina's of kleinere websites. Het biedt een samenvatting van hun belangrijkste conclusies, een document met screenshots

Wat levert zo'n roast mij nou op?

Een aantal zeer waardevolle inzichten! Dat sowieso. Maar in veel gevallen zien we dat onze roasts en adviezen, mits goed doorgevoerd, op korte termijn zorgen voor verbetering van resultaat. Dat kan een conversieverbetering zijn in webshops, hogere posities in Google (vanwege diverse SEO-optimalisaties) , meer downloads of inschrijvingen op nieuwsbrieven, een betere gebruikers ervaring en/of meer leads of ingevulde contactformulieren. Kortom: die 199 euro verdien je snel terug!

RoastMyWebsite is een initiatief van

Druktemaker Logo