Druktemaker

Druktemaker is een creatief bureau dat vanuit het mooie Den Helder klanten in heel Nederland en daarbuiten bedient op het gebied van strategie, creatie, productie en marketing.

Druktemaker in den helder

Samen met ons label Kbaal (film & animatie) en zusterbedrijf Bitpuma (webdevelopment) vormt Druktemaker de Creative Community Studio62. Onze in-huis specialisaties bestaan onder meer uit concept, design, tekst, film, animatie, 3D, fotografie, drukwerk, webdevelopment, marketing en social contentbeheer.


VISIE - We give a shit!

Wij maken de wereld op onze eigen creatieve wijze een beetje mooier. Kansrijker ook. Wij helpen onze klanten om hun doelstellingen te behalen. We faciliteren aan de ambities van onze mensen. En we dragen bij aan de maatschappelijke en economische gezondheid van onze omgeving. Dát succes is ons succes.

MISSIE - We create!

Druktemaker is het creatieve hoofdkwartier van Noord-Holland. Wij stellen de vraag; ‘Hoe druk wil je het hebben?’. Wij helpen onze klanten om die doelstellingen te realiseren en om impact te maken. Met kennis van zaken en creativiteit als krachtig instrument. We werken samen, we creëren kansen en helpen die te verzilveren. Daar zijn we goed in en dat doen we met energie en een flinke dosis humor. 


KERNWAARDEN

Creatief 🎨 - ‘Onze creativiteit is de sleutel naar ons succes en dat van onze klanten.’

Energiek 🔥 - ‘Wij zijn een powerhouse van creativiteit, humor en positieve energie.’

Betrokken 🫶🏼 - ‘Wij zijn verbonden met elkaar, onze klant en de wereld om ons heen.’

Doelgericht 💯 - ‘Wij gaan de uitdaging van onze klanten aan. Hoe druk wil jij het hebben?’

ONTSTAAN

We hebben in 2012 Druktemaker opgericht. Ons doel? Mooie dingen maken! De eerste paar jaar waren we een uitgeverij van met name jubileumkranten, -boeken en -magazines. Ons concept was eenvoudig; we zochten uit welke bedrijven jubileerden en benaderden hen met een ‘offer they couldn’t refuse’. We boden namelijk aan om kosteloos een feestelijke jubileumproductie voor ze te maken, waarbij wij het leveranciersnetwerk van het jubilerende bedrijf uitnodigden voor betaalde deelname in de vorm van een advertentie of advertorial. 

Destijds was Druktemaker een driemansoperatie. Sander deed de vormgeving, Tino de acquisitie en Mark de fotografie. Onze producties vielen op en de vraag naar onze creatieve diensten nam toe. En met Ron als eerste werknemer werden we steeds meer een reclamebureau. 

Ruim 10 jaar later helpen we onze klanten om hún ambities te realiseren, maken we nog steeds mooie dingen, vallen we onverminderd op en zijn de Druktemakers van het eerste uur nog altijd van de partij. Intussen is Druktemaker is een full service creatief marketing communicatie bureau dat vanuit het mooie Den Helder klanten in heel Nederland en daarbuiten bedient op het gebied van strategie, creatie, productie en marketing. En daar zijn we trots op! 

Promotie TEDxDenHelder

Een uitverkochte theaterzaal met meer dan 15 inspirerende sprekers, dat was onze ambitie voor de 3e editie van TEDxDenHelder.

Marketing dierenpark Hoenderdaell

Onze missie was om deze ambities waar te maken. Dit realiseerden we door het optimaliseren van de website en het optuigen van beresterke campagnes. Meer gebrul. Meer gekwetter. En meer online herrie!

Meerwerf | Merkverhaal

Stichting Meerwerf bestaat uit 10 unieke basisscholen met 1 gemeenschappelijk doel: de kinderen van Den Helder opleiden tot toekomstbestendige wereldburgers.

TerschelLink

Het aantrekken van vakmensen begint met een solid matchmaker. En die kreeg van ons een naam: TerschelLink, de link tussen werkgevers en werknemers.

Den Helder SUNS

Als partner van Den Helder SUNS dragen we bij aan deze doelstellingen én de positionering van onze basketbalstad.

Aevitae campagne Laef

Raken, inspireren en activeren. Dat waren de doelstellingen van zorgverzekeraar Aevitae. Het bieden van een zorgverzekering is één, maar om de markt voor je te winnen moet je een blijvende indruk achterlaten.

1 april 🐸 in je bil

Een grootkaliber marketingkanon afvuren op het Nederlandse medialandschap. En binnen 24 uur viraal gaan.

Meditation Moments | marketing

100 miljoen mensen dagelijks een momentje rust laten ervaren, dat is de missie van Meditation Moments.

Positionering Zorggroep Tellus

Zorggroep Tellus ondersteunt. In zorg. In wonen. In welzijn. Maar vooral: in het leven.