Groei van natuur en mensen 🌱
Groei van natuur en mensen 🌱
Groei van natuur en mensen 🌱
Groei van natuur en mensen 🌱
Groei van natuur en mensen 🌱
Groei van natuur en mensen 🌱
Groei van natuur en mensen 🌱
Groei van natuur en mensen 🌱
Klant

GreenCademy

Doel

Promotie

Dienst

Strategie & campagne

Website

https://greencademy.nl/

Website

https://greencademy.nl/

Hoveniersopleiding GreenCademy

Jongeren laten floreren tot Meesterhoveniers, dat is de ambitie van GreenCademy. Maar dat lukt alleen als je de mensen bereikt die je wilt bereiken. Aandacht trekken en impact maken begint met een sterke propositie. En interessante content. Door het bouwen van een online leeromgeving bliezen we een frisse wind door het hoveniersvak. En ontstond een broedplaats voor de havisten, de doeners en de drop-outs. Werken, leren en groeien. Binnen een jaar hadden we ruim 100 geïnteresseerden en tientallen talenten geplaatst bij hoveniersbedrijven in heel Nederland. Dit belooft een rooskleurige toekomst.  

#
Websites & webshops
#
Logo & huisstijl
#
Film & video
#
Fotografie
#
Vormgeving & DTP
#
Adverteren social media
#
Vindbaarheid in Google (SEO & SEA)
#
Community platform

700.000+

jongeren bereikt
middels social media

GreenCademy gelooft in groei. Van de natuur, maar ook van mensen. De kracht achter de hoveniersopleiding is het verbinden van studenten en vakmensen. Offline én online. De dynamische leeromgeving van GreenCademy is gebaseerd op het Meester-Gezel principe: het overdragen van kennis aan de volgende generatie. Vanuit liefde en passie voor het vak. 

Hovenierschap betekent ambacht. En ambacht betekent doen. Bij GreenCademy leer je niet binnen in de klas, maar buiten in het groen. De videolessen van de online Academy zijn direct toe te passen in de praktijk. Met de opleiding van Greencademy kun je geld verdienen, een uniek vak leren en online studeren. En dat op je eigen tempo. Dé nieuwe standaard voor werken in de natuur.

Meer leads leidt tot meer inschrijvingen voor de opleiding. Meer inschrijvingen leiden tot meer hoveniers. En meer hoveniers zorgen voor een groene revolutie. Kortom, Nederland in volle bloei. Met een nieuwe naam en passende branding, hebben onze developers de website en het studentenplatform tot leven gebracht. De community is voorzien van een op maat gemaakt online systeem en dashboard, ontwikkeld en geïntegreerd door de tech-wizards van Druktemaker. 

Vanuit dit vertrekpunt serveren onze marketeers maandelijks frisse campagnes, promotievideo’s en strategische ads uit via social media en Google Ads. Dit resulteerde in een bereik van 518,735 jongeren via Meta en 762,721 jongeren via TikTok. Ook faciliteren we de online community met up-to-date lessen en videomateriaal, in samenwerking met onze video-collega's van Kbaal. We zetten in op non-stop zichtbaarheid en top-of-mind awareness. Bij studenten, groen professionals, hoveniersbedrijven en iedereen met een tuintje in hun hart. 

Een te groot succes?
Het gras is groener waar je het water geeft. We hebben ons veel gefocust op het werven van nieuwe studenten. En met succes. Nu is het de beurt aan de hoveniers, dus werven we bedrijven die op zoek zijn naar toekomstige hoveniers. Heb jij een hoveniersbedrijf en zoek je personeel? Ga dan naar deze pagina.
De talenten van GreenCademy staan klaar om met jou samen te groeien. 

Bekijk de video

Portfolio

No items found.