Een momentje rust 💤
Een momentje rust 💤
Een momentje rust 💤
Een momentje rust 💤
Een momentje rust 💤
Een momentje rust 💤
Een momentje rust 💤
Een momentje rust 💤
Klant

Meditation Moments

Doel

Ondersteuning

Dienst

Marketing

Download app

meditationmoments.nl

Download app

meditationmoments.nl

Meditation Moments | marketing

100 miljoen mensen dagelijks een momentje rust laten ervaren, dat is de missie van Meditation Moments. En wij helpen met wat zij willen bereiken. Waar de gebruikers van Meditation Moments een tandje terug gaan, zetten wij een tandje bij. Dit doen wij door het uitvoeren van verschillende marketinginspanningen.

#
Websites & webshops
#
Film & video
#
Maatwerksoftware
#
Social media content
#
Livestream

Dé nummer 1 meditatie app van Nederland

100 miljoen mensen dagelijks een momentje rust laten ervaren, dat is de missie van Meditation Moments.

Meditation Moments is dé Nederlandse app voor bewustzijn, inspiratie en meditatie. De app helpt bij het legen van het hoofd zonder vereiste know-how en begeleidt het meditatieproces van A tot Zen. Laagdrempelig en soepel in gebruik. Ontwikkeld om gebruikers kennis te laten maken met geleide meditaties, zelfgeproduceerde muziek, luisterboeken, affirmaties en programma’s.


Sinds de lancering zijn we een verlengstuk geworden van de steeds verder groeiende marketingorganisatie van Meditation Moments. We ondersteunen het team op diverse onderdelen. Zo bouwen we websites, richten we conversiepunten in en voeren we video-producties uit. Ook integreren we slimme strategieën op platformen als TikTok, Facebook, Instagram en Google Ads. Meer bekendheid, meer interactie, meer betrokkenheid én meer rust. Kortom, we creëren zichtbaarheid in hoge frequentie.


Alignment creëer je samen. En in de juiste flow. Door ons productiehuis en onze marketingafdelingop afstand, bewegen wij als flexibele schil continu mee met de behoeften van het team van Meditation Moments. De meest rustgevende samenwerking die we ooit hebben gehad.En daar zijn we ontzettend trots op.

Bekijk de video

Portfolio

No items found.