🏠 in Den Helder
🏠 in Den Helder
🏠 in Den Helder
🏠 in Den Helder
🏠 in Den Helder
🏠 in Den Helder
🏠 in Den Helder
🏠 in Den Helder
Klant

Zorggroep Tellus

Doel

Herpositionering

Dienst

Full service

Website

zorggroeptellus.nl

Website

zorggroeptellus.nl

Positionering Zorggroep Tellus

Verzorgen is ontzorgen. Bij Zorggroep Tellus wordt een toekomst gemaakt voor en met ouderen. Zij creëren een warme thuisbasis, voor alle ouderen van Den Helder. Dit doen zij betrouwbaar, betrokken en ondernemend. Kortom: from Delly with love. Het nostalgische gevoel brachten we tot leven met een pakkende pay-off: ‘Thuis in Den Helder’. Hét vertrekpunt richting een strategische koers en effectieve campagnes.

#
Merkidentiteit
#
Logo & huisstijl
#
Communicatie-inrichting
#
Websites & webshops
#
Wervingscampagnes
#
Campagnes & creatieve concepten
#
Adverteren social media
#
Vindbaarheid in Google (SEO & SEA)
#
Vormgeving & DTP
#
Film & video
#
Fotografie
#
Copywriting

Enige écht Helderse zorgaanbieder

+10 vacatures
vervuld

Zorggroep Tellus ondersteunt. In zorg. In wonen. In welzijn. Maar vooral: in het leven. Als enige Helderse zorgaanbieder halen ze de stad naar binnen en zorgen dat de cliënten stadsbewoners blijven. Het thuis van ouderen is de zorg van Tellus. Zij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg. Betrokkenheid, inzet en ambitie bundelen zij samen tot één visie: Leef je eigen leven.


Contact maken met de doelgroep begint met een knallende rebranding. En een herkenbare boodschap. Met onze dedicated marketeers en designers in huis, ontwikkelden we een nieuwe huisstijl en krachtige baseline. Compact, modern en fris. Dé basis voor alle marketingmiddelen.


Activatie begint met opvallen. We vergroten de zichtbaarheid en versterken de positionering. Dit doen we door het uitrollen van social media campagnes, het bouwen van websites, het inrichten van advertenties en het verzorgen van drukwerk. Meer aandacht, meer interactie en meer impact. Hierbij ondersteunen in de missie van Zorggroep Tellus: het beste zorg- en dienstverleningsconcept bieden aan ouderen in Den Helder.

Bekijk hier ook de wervingscampagne van Zorggroep Tellus (video door Kbaal).

Bekijk de video

Portfolio

No items found.