Een vloed aan informatie 🌊
Een vloed aan informatie 🌊
Een vloed aan informatie 🌊
Een vloed aan informatie 🌊
Een vloed aan informatie 🌊
Een vloed aan informatie 🌊
Een vloed aan informatie 🌊
Een vloed aan informatie 🌊
Klant

OFS

Doel

Informeren

Dienst

App

Website

strandenland.nl

Website

strandenland.nl

Strand & Land

Ondernemers en toeristen met elkaar verbinden. En dat door een vloed aan informatie over de regio. Dat is de missie van de Ondernemers Federatie Schagen (OFS). Dat vraagt natuurlijk om de lancering van een spiksplinternieuwe app. Kortom: strand in zicht, land in hand!

#
App-ontwikkeling

Meer dan

2500 downloads
In de eerste maand

OFS staat als een rots in de branding voor alle ondernemers in de gemeente Schagen. Hun missie is het versterken van de banden tussen de ondernemers, de gemeente en andere belanghebbenden. Hun expertise en netwerk is een frisse bries die het ondernemerschap in de regio nieuw leven inblaast.

Van eb naar app. Onze developers brachten de kustlijn naar een pocket-size omgeving. De Strand & Land app fungeert als een kompas dat je leidt naar de beste plekken van Schagen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en slimme functies, zoals het ontdekken van stranden, evenementen en eetgelegenheden, is de app jouw metgezel tijdens de ontdekkingstocht door Schagen en omgeving. 

De lancering van de Strand & Land app heeft een golf van positieve reacties teweeggebracht. Met 2500+ downloads en talloze gebruikers die dagelijks de app raadplegen, heeft het project zijn doelstellingen ruimschoots overtroffen. Dankzij de app kunnen bezoekers en inwoners van Schagen nu optimaal genieten van al het moois dat deze prachtige regio te bieden heeft. 

Maar we zijn nog niet klaar. De app blijft zich ontwikkelen en we leren continu van de feedback van de gebruikers. Binnenkort starten we met het testen van de kortingsbonnen/coupons optie. Een rondje Zwanenwater gelopen en daarna een kop koffie met een gratis gebakje bij Café de Tav in het hart van Callantsoog? #topdeal

Wacht, er is meer! Begin augustus lanceren we een pilotversie van de Strand en Land AI in de app. Nooit meer zoeken naar informatie, maar gewoon vragen stellen. Wat is er vandaag te doen in het centrum van Schagen? Welke kustrestaurants krijgen de beste recensies? Welke vogels kan ik spotten tijdens mijn bezoek aan het Zwanenwater? Je hebt de antwoorden in je broekzak. Dus binnen handbereik. Download de app nu en ontdek binnenkort de nieuwe mogelijkheden!

Bekijk de video

Portfolio

No items found.