Under Constru❌ion
Under Constru❌ion
Under Constru❌ion
Under Constru❌ion
Under Constru❌ion
Under Constru❌ion
Under Constru❌ion
Under Constru❌ion
Klant

TEDxDenHelder

Doel

Kaartverkoop

Dienst

Campagne

Website

tedxdenhelder.nl

Website

tedxdenhelder.nl

Promotie TEDxDenHelder

Een uitverkochte theaterzaal met meer dan 15 inspirerende sprekers, dat was onze ambitie voor de 3e editie van TEDxDenHelder. Hoe zet je een wereldberoemd concept in de steigers? En hoe maximaliseer je dit tot een vlammende performance? Door het optuigen van een next-level marketingstrategie én het activeren van een gestroomlijnde operatie. Met natuurlijk alleen maar creatieve superhelden. Ready, set, live!

#
Logo & huisstijl
#
Websites & webshops
#
Vormgeving & DTP
#
Adverteren social media
#
Film & video
#
Fotografie
#
Drukwerk & signing
#
AR & 3D

Under ConstruXion

uitverkochte
theaterzaal

TEDx inspireert, creëert en verbindt. Wereldwijd en lokaal. De kracht achter het bekende sprekersforum is het verspreiden van ideeën. En peptalks. En gewoon pakkende verhalen. Door storytellers, experts, visionairs en iedereen met een inspirerende boodschap. De sprekers krijgen met hun TED-talk maximaal 18 minuten om dé presentatie van hun leven te geven. Het doel? De gasten laten vertrekken met een brainwave, gedachteflits en gloednieuwe inzichten.


Het neerzetten van een succesvol evenement begint met ijzersterk concept. En een hot topic. Die lag al in het vizier. Vanuit onze creatieve hoofdkwartier kijken we uit op het meest actuele onderwerp van onze stad: de gemeente in de steigers. De Kop van Noord-Holland is in ontwikkeling. Hier wordt gebouwd en verbeterd. De ambities van De Kop zijn het vertrekpunt geweest voor TEDxDenHelder Under ConstruXion.


Spreken is delen. En delen is ons op het live geschreven. Onze divisies ontwikkelden een huisstijl, bouwden een flitsende website en trokken de aandacht met verrassende animaties en strategische campagnes. Maar we gingen verder. Veel verder. Zo creëerden onze studio flyers, vlaggen, posters en zelfs merchandise. Je raadt het al, van videoproducties tot 3D-printing: onze Druktemakers gingen voor het maximale bereik.

Bekijk de video

Portfolio

No items found.