Water experience 💧
Water experience 💧
Water experience 💧
Water experience 💧
Water experience 💧
Water experience 💧
Water experience 💧
Water experience 💧
Klant

Aquaport Den Helder

Doel

Mensen samen brengen

Dienst

Community platform

Platform

https://aquaport.nl/

Platform

https://aquaport.nl/

Aquaport Den Helder | Water experience

Met ambitie en lef is Aquaport ontwikkeld: een Water Experience voor een duurzame toekomst. Een plek voor ontdekkingsreizigers en veranderaars. Om Aquaport in beweging te krijgen zijn meedenkers nodig. Hier denken wij in mee. Aquaport werkt met toekomstbouwers, wij met digitale bouwers. De cross-over hebben wij gebruikt om geïnteresseerden, betrokkenen en experts samen te brengen. Hoe? Door het bouwen van een online community platform.

#
Maatwerksoftware
#
Community platform
#
AR & 3D
#
Livestream

Meedenkers gezocht

275+ leden
in de community

In Aquaport stap je in de wereld van water. Een wereld waar natuur, creativiteit, innovatie en technologie samenkomen. De broedplaats voor duurzame ontwikkeling is een initiatief van SKDH, Scholen aan Zee en stichting Meerwerf. Bedoeld om de innovatiekracht en het leervermogen van jongeren een boost te geven. Maar dan op een niet-onderwijsachtige manier.


De Water Experience van Aquaport is dé plek waar jongeren spelen, ervaren en leren. Maar vooral uitgedaagd worden. In het waterlab worden zij geprikkeld om zelf aan de slag te gaan met innovatieve oplossingen voor de toekomst. Want dat is wat veranderaars doen:zich bezighouden met de wereld van morgen.


Onze designers en developers creëerden voor Aquaport een virtuele waterwereld. Losse eilandjes, maar één community. Het speelse platform brengt communityleden in beweging door ze mee te nemen op ontdekkingsreis. De interactieve kaart vormt het hart van de community en laat bezoekers kennismaken met programma’s, projecten, informatie en masterclasses. Hier kunnen bezoekers elkaar ontmoeten en werkenderwijs bouwen aan de totstandkoming van Aquaport.

Bekijk de video

Portfolio

No items found.