Bubble up your life 🫧
Bubble up your life 🫧
Bubble up your life 🫧
Bubble up your life 🫧
Bubble up your life 🫧
Bubble up your life 🫧
Bubble up your life 🫧
Bubble up your life 🫧
Klant

Bubbeltjes

Doel

Merk lanceren

Dienst

Visuele identiteit en webshop

Website

bubbeltjes.com

Website

bubbeltjes.com

Bubbeltjes Huisstijl & webshop

Gezelligheidsmensen zorgeloos laten genieten van ‘ready to drinks’, dat is de missie van Bubbeltjes. En wij helpen bij het lanceren van een knallende propositie. Dit doen wij door het ontwikkelen van een visuele identiteit en het bouwen van een spetterende webshop.

#
Logo & huisstijl
#
Websites & webshops
#
Vindbaarheid in Google (SEO & SEA)
#
Vormgeving & DTP

Bubble up your life

Bubbeltjes is de Nederlandse webshop waar de lekkerste cocktails en Hard Seltzers uitgeserveerd worden. Gebruiksvriendelijk en snel. De shop biedt een assortiment aan frisse ‘ready to drinks’ in pakketvorm. Met deze RTD mixdrankjes richten de Helderse ondernemers zich samen met de koerier op plezier. En vertier. Maar vooral gemak. Met Bubbeltjes aan je deur, blijft de shaker buiten de deur.


Naamsbekendheid betekent meer leads. Meer leads dragen bij aan zakelijk succes. En zakelijk successen leiden tot meer proostmomenten. Dus nóg meer conversie. Hoe zet je dit in gang? Door het integreren van een smakelijke merkstrategie. En extra aandacht voor het maximale effect.


Sinds de lancering van Bubbeltjes zijn we actief bezig met het opbouwen van een onderscheidende positionering. Zo hebben we een huisstijl ontwikkeld, SEO-scan uitgevoerd,de webshop gebouwd en social media templates opgeleverd. Fris, bubbly en met eenspeelse compositie.


Een goede pay-off blijft hangen. En zorgt voor top of mind awareness. De doelgroep brengen wij in beweging met de pakkende ‘Bubble up your life’. Een belangrijke leidraad voor de visuele identiteit en roots van Bubbeltjes. Een extra bubbeltje, een extra touch, een boost.

Bekijk de video

Portfolio

No items found.